De kantoortrends voor dit jaar

Ben je van plan om wat meer sfeer aan je kantoor toe te voegen? Wij hebben de leukste kantoortrends voor je verzameld. Met deze trends kan je jouw kantoor verder gaan aankleden en inrichten.

Huiskamergevoel op kantoor

We zien steeds vaker het huiskamergevoel terug op kantoor. Dit wordt gecreƫerd met comfortabele flexwerkplekken en zithoeken. Een standaard vergaderruimte past niet meer bij de huidige kantoortrend.

Speciale focuswerkplekken

De massale kantoorpanden met hokjes waarin personeel aan het werk is verdwijnen langzaam aan. Er zijn nu speciale focuswerkplekken waar personeel zich in kan terugtrekken. Deze ruimtes zijn speciaal ingericht om de focus te verhogen.

Werkplekken met een thema

De plek waar je aan het werk bent is steeds vaker een belevenis. Denk bijvoorbeeld aan ruimtes met een specifiek thema. Personeel wordt een stuk gelukkiger van de thema ruimtes, dan de traditionele werkplekken.

Ergonomische werkplek

De gezondheid van personeel staat bij de kantoorinrichting voorop. Een ergonomische werkplek kan ervoor zorgen dat het welzijn van je personeel verbeterd. Denk hierbij aan in een hoogte verstelbaar bureau en een ergonomische bureaustoel. Bij flexwerkplekken kan een elektrisch verstelbaar bureau uitkomst bieden.

Extra groen mag weer op kantoor

Een groen kantoor kan bijdragen aan de productiviteit op kantoor. Een extra pluspunt is dat je minder last hebt van geluidsoverlast. De groene planten zuiveren de lucht en dempen de geluiden op kantoor. Zorg dus vooral voor extra planten op kantoor.

Zorg voor voldoende opbergruimte

Een rommelig kantoor is de oorzaak van te weinig opbergruimte. Zorg ervoor dat er voldoende archiefkasten zijn om de spullen in op te bergen. Een opgeruimd bureau verhoogt de productiviteit en dit is zeker een pluspunt.

Voeg kleur toe aan het kantoor

Kantoren met steriel wit maken dit jaar ruimte voor extra kleur op kantoor. Een kleurtje op de muur kan ontzettend veel invloed hebben op de sfeer. Geef een muur dus gerust een kleurtje en geniet van de gezellige uitstraling.

Maak een sportruimte op kantoor

De gezondheid van je personeel wordt steeds belangrijker. Je kan zorgen voor extra beweging op kantoor met je eigen sportruimte. Motiveer je personeel om hier gebruik van te maken. Laat ze bijvoorbeeld een half uur per dag sporten op kantoor. Uiteindelijk zal dit ervoor zorgen dat het ziekteverzuim flink wordt teruggedrongen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *